Matcha tiamisu

Matcha tiamisu

Matcha tiramisu er den italienske klassiker med et asiatisk twist.En let og lækker sommerdessert, eller prikken over i et på et kagebord , denne matcha tiamisu med grøn te er et spændende alternativ til den Italiensk version.

Sådan laves Matcha tiamisu

Til mascarpone creme:
65 g mascarpone
1 æggeblomme
12g sukker
1 tsk Rom
1l  flødeskum
1 spiseskefuld af Matcha
Matcha kagebunde:
2 æggeblommer
40 g sukker
1/2l  mælk
40g mel
2 æggehvider
1 spiseskefuld af Matcha

Til de lyse bunde:

2 æggeblommer
40 g sukker
½ L af mælk
40 gr mel
2 æggehvider

-Til dekoration:
(første lag) 10 g floremelis
(andet lag) 10G af Matcha

Vi brugte 2 firkantede forme på 10cm x 30cm x 7cm (dybde).

Forberedelse:

Bage kagebunderne:

Matcha bund:

I en skål blandes æggeblommerne, sukker, mælk og sigtet Matcha . Tilsæt derefter melet

I en anden skål piskes æggehviderne stive og vend dem i dejen.

Den lyse bund laves på samme måde, dejen hældes i forme beklædt med bagepulver og bagens 15 min ved 180 ºC.

Lav mascarpone creme ved at piske æggeblomme, sukker og Rom hvidt og skummende tilføje Matcha pulver. Pisk fløden til flødeskum, vend den piskede fløde og mascaponen i æggemassen

Del bundende på langs. Start med den grønne bund, smør mascarpone creme over kage. Læg den lyse bund på og smør mascapone crem på fortsæt til alle bundene er på. Sigt toppen af  kagen med flormelis og matcha te

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *