Japansk svampegryde

Japansk svampegryde

Denne japansk-inspirerede svampegryde med svampe og silken tofu, er en let og lækker hverdags ret. som indeholder flere gennemgående ingredienser fra det japanske køkken. retten serveres med ris. I japan bruger man normalt de rundkornede ris, det er det vi i Danmark kender som sushi ris. Her kan du se hvordan du koger sushi ris Kogning af sushi ris

Ingredienser

  • 400 g oksekød
  • 1 porre
  • 4 løg
  • 400 g blandede svampe
  • 1 blok silken tofu á 350g
  • 3 spsk sukker
  • 2 dl soja

Fremgangsmåde

  1. Skær oksekødet i tynde skiver
  2. Skær porre og svampe i små stykker, og skær løgene i kvarte
  3. Skær tofu i tern på (2×2 cm)
  4. Kog løg, kød og svampe i 20 min. i bouillon tilsat soja og sukker
  5. Tilsæt tofu og lad retten simre i 5 min
  6. Tilsæt porrestykkerne, og lad retten koge yderligere 5 min. eller indtil porrerne er møre
  7. Retten serveres med ris

 

(Visited 76 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *