Chili mayo

Chili mayo

Chili mayo er elsket af mange – og med god grund! Det bruges ofte i sushi eller som dip til tempura rejer. “Chili mayo” er et simpelt og lækkert tilbehør, som du nemt kan lave selv. Det kræver kun få ingredienser at lave en skøn chili mayo, som du både kan bruge i sushiruller (maki), som topping eller som et spændende dip-alternativ til dine pomfritter.

Ingredienser

  • 100 g mayonnaise (hjemmelavet eller købt)
  • 10 g Sriracha chilisauce
  • 2g S&B Shichimi Togarashi eller blot sesamfrø – alt efter hvor krydret mayonnaisen ønskes
  • 10g yuzu-saft
  • 10 g mirin

Fremgangsmåde

Alle ingredienser røres sammen i en mellemstørrelse skål. Herefter smages mayonnaisen til, således at syrlighed og krydrethed justeres efter ønske.

 

 

(Visited 245 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *